moderated Re: browsing with Firefox 89


Richard Turner
 

Remind me again, is this Jaws 2020?




Richard
Software means never having to say you're finished

Web site: www.turner42.com

-----Original Message-----
From: main@jfw.groups.io <main@jfw.groups.io> On Behalf Of Soronel Haetir
Sent: Friday, June 4, 2021 10:56 AM
To: main@jfw.groups.io
Subject: Re: browsing with Firefox 89

I really don't understand what's going on. After restarting after the mentioned refresh FF stopped working again, I had to redo the Help -> Troubleshooting -> Restart -> Refresh cycle for FF to work again.

And unfortunately, in whatever mode this is FF won't actually tell me what extensions/plugins are installed so it is very difficult to try messing with them to figure out where the problem is.

On 6/4/21, Richard Turner <richardturner42@outlook.com> wrote:
Good to know.
So, maybe it isn't Firefox but something else on people's systems.

It sounds like others are having similar issues.



Richard
Software means never having to say you're finished

Web site:
https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.tu
rner42.com%2F&amp;data=04%7C01%7C%7Cba6d911f356744af756908d927820bb1%7
C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C637584261763110201%7CUnkno
wn%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiL
CJXVCI6Mn0%3D%7C1000&amp;sdata=Owqw%2BXU4A1Idls9Yv84WVtvSAG2MsaBHdnjK8
PT2HG0%3D&amp;reserved=0



-----Original Message-----
From: main@jfw.groups.io <main@jfw.groups.io> On Behalf Of Soronel
Haetir
Sent: Friday, June 4, 2021 9:42 AM
To: main@jfw.groups.io
Subject: Re: browsing with Firefox 89

I did the 'refresh' offered as part of Firefox's troubleshooting mode
and now it works again. And yes, this is 89.0.

On 6/4/21, Daniel Wolak <danielwolak97@hotmail.com> wrote:
I am by no means an expert, but assuming this issue is the same
Mozilla is already aware of this and there are several comments that
explain the issue in more detail.

A possible fix is also mentioned.

See here:

https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fbugz
i
lla.mozilla.org%2Fshow_bug.cgi%3Fid%3D1714212&amp;data=04%7C01%7C%7C6
b
5474c1ff9d4c01986308d92777a219%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1
%
7C0%7C637584217029042654%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAi
L
CJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C1000&amp;sdata=gceGba
J
IWR7aVl3TeJa44c%2BNYXP9XYJ8n2HgEF5iK2o%3D&amp;reserved=0


Hth a bit,


Daniel


On 2021-06-04 12:32 p.m., Soronel Haetir wrote:
I am experiencing exactly the issue you describe. I took the time to
examine the UIA tree with an accessibility test tool and while the
menu and toolbar buttons show up as normal there is simply no node
for the page content.


On 6/4/21, Mario <mrb620@hotmail.com> wrote:
on occasion, I will use Firefox to browse a website, and recently
it was upgraded to version 89.0. now I find that after starting FF
and browsing to a website using JAWS 2020,I am not able to navigate
any website even though it's home page is open.

has anyone experience this, and any fixes for this problem? and
please don't tell me to use another browser.











--
Soronel Haetir
soronel.haetir@gmail.com











--
Soronel Haetir
soronel.haetir@gmail.com

Join main@jfw.groups.io to automatically receive all group messages.